Jacqueline André de la Porte – Lemmen Relatiebeheerder

“Ik help je snel, goed en slagvaardig verder”

Jacqueline werkt sinds mei 2021 als relatiebeheerder bij Hartog Hoogveld. Hiervoor deed ze ruim dertig jaar ervaring op als senior assistent-accountant en relatiebeheerder. “Ik sta klaar voor klanten om het gesprek aan te gaan over hun bedrijf. Deze contacten geven mij veel voldoening.”

Vanuit haar rijke ervaring ondersteunt Jacqueline haar klanten in de volle breedte bij al hun administratieve en financiële vragen. “Als relatiebeheerder onderhoud ik persoonlijk contact met al mijn klanten. Dit zijn mijn eigen relaties waarvoor ik verantwoordelijk ben. Daarnaast stel ik jaarrekeningen samen.”

Samen kansen vinden

Het interessantste onderdeel van haar vak, vindt Jacqueline dan ook het onderhouden van het klantcontact. Ze staat diverse klanten bij uit het midden- en kleinbedrijf. Van productiebedrijven en zakelijke dienstverleners tot winkels en bouwbedrijven. “Ik voorzie ze van advies en begeleiding, en wil graag samen ontdekken waar kansen liggen voor het bedrijf en de ondernemer.”

Duidelijke advies, bereikbaarheid

Waar helpt Jacqueline haar klanten nou echt mee verder? “Met duidelijke adviezen en bereikbaarheid. En door ze slagvaardig te helpen, zodat ze snel weer vooruít kunnen met hun onderneming. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie van het proces eromheen. Ik help ze verder door ze alles op dit gebied uit handen te nemen. Zo kunnen ze zich weer richten op hun onderneming.”