Balthazar Kattencafe

Artikel geschreven door:
Tim Hoogveld
Tim Hoogveld
Onderwerpen

Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk en goed we wel niet zijn, maar we laten je liever de mening van onze klanten horen. Nu het woord aan Sanne van Kattencafé Balthazar in Nijmegen.

Vertel eens over je onderneming: Kattenafé Balthazar.

Het is een plek waar mensen lekker kunnen lunchen, koffie en thee drinken met een gebakje. De katten zijn de toegevoegde waarde voor de bezoekers. We willen de nadruk leggen dat het een fijn huiskamercafé is waar je met een ontspannen sfeer lekker kunt kletsen en tegelijk van de aanwezigheid van de katten kunt genieten.

Waarom vind je het prettig om samen te werken met Tim en Ferdinand?

Tim zit me goed achter de vodden wanneer het nodig is, maar op een fijne manier. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij weet wat ‘ie doet. Hij is goed bereikbaar, duidelijk in wat hij nodig heeft van mij en hij heeft naar mijn idee veel kennis van zaken. Ik ervaar de samenwerking als prettig en gemakkelijk.

Zou je ze aanraden bij andere ondernemers?

Ja, zeker. Ze hebben een heel gemakkelijke app om de bonnen mee in te scannen. Ik dacht eerst: ik ga de administratie zelf doen. Maar daar ben ik toch op teruggekomen. Ik ben heel blij dat zij meedenken en meekijken.