Samen hard groeien: Go Online

Artikel geschreven door:
Wilbert van den Brink
Wilbert van den Brink
Onderwerpen

Lees hier de ervaring van Go Online met Hartog Hoogveld als actieve samenwerkingspartner. "Het eerste gesprek was al direct raak!"

Zes jaar geleden, in 2016, is Go Online opgericht door Ivo en Shiva. Als ambitieuze ondernemers met expertise in websiteontwikkeling en SEO hebben ze de handen in elkaar geslagen. Sinds 2021 is Hartog Hoogveld actief betrokken na overname van hun oude boekhouder. “Het eerste gesprek was al direct raak!”

De keuze voor Hartog Hoogveld

“Ze denken echt met de ondernemer mee en zijn geen standaard boekhouder (met alle respect). De administratie geloven we wel. We willen een bedrijf die op hoger niveau met ons meedenkt, advies geeft en kijkt of we de juiste richting op gaan.

Hartog Hoogveld zijn zelf echte ondernemers. Ze weten wat er speelt en denken met je mee om je bedrijf echt te laten groeien. Niet alleen op het gebied van financiën, maar ook verder.”

Concrete resultaten

“Onze omzet is sinds de samenwerking met Hartog Hoogveld meer dan verdubbeld. Ons resultaat zelfs verdriedubbeld. En dat terwijl wij, als de twee eigenaren, veel minder productief in het bedrijf werken en veel meer met de toekomst bezig zijn.”

Hard groeien

“De ondernemersgesprekken, waarin we de groei en vraagstukken van ons bedrijf bespreken, helpen hier bij. Daarin worden we echt uitgedaagd om onze horizon te verbreden en vaste overtuigingen te herzien.”

Onze toekomst samen

“Ons Privé Strategie traject is nu gaande, welke Hartog Hoogveld verzorgd vanuit hun zusterbedrijf De Privé Strategen. Daarin werken we aan onze privé-ambities en die van onze partners als verlengstuk van de business. Dat maakt het voor ons nog waardevoller.

 Voor 2023 gaat Hartog Hoogveld ook nog onze lonen en administratie doen omdat we alleen nog maar AAN het bedrijf willen werken. Dat is de focus voor komend jaar. Meer aan de business werken en dingen uitbesteden die teveel tijd kosten.”

Kortom …

“Samen zo verder gaan! Wellicht in de toekomst naar een nog frequentere basis van de groeisessies zoals een Fast Forward traject.”