25% meer omzet in één jaar: Bijzonder plekje

Artikel geschreven door:
Tim Hoogveld
Tim Hoogveld
Onderwerpen

In één jaar 25% meer omzet. Een betere balans tussen werk en privé. Dit realiseerde Marleen Brekelmans met het pakket ‘Managing the Future’ van Hartog Hoogveld. Marleen: “Met het advies van Timo ben ik commerciëler en zakelijker gaan ondernemen. De resultaten zijn ernaar.”

Met de bedrijven Bijzonder plekje en Bijzonder huisje helpt Marleen sinds 2010 mensen om een bijzondere locatie te vinden voor een dagje uit, nachtje weg of vakantie. In 2018 kiest ze Hartog Hoogveld als accountant voor haar jaarrekening. Vorig jaar breidde ze de samenwerking uit, met het pakket Managing the Future.

Businesstraject van start

Vanuit Managing Tomorrow startte Marleen een businesstraject op, waarbij hij haar bedrijfsvoering kritisch onder de loep nam. Marleen: “Tot dat moment ondernam ik meer op gevoel. Mét goede resultaten, maar ik wilde een stap verder komen, meer omzet genereren. Door zakelijker in mijn onderneming te staan en gericht te werken aan langetermijndoelen.”

Meer omzet, betere balans

Meer omzet en een betere balans tussen werk en privé waren twee belangrijke ondernemersdoelen voor Marleen. “Met het advies ben ik commerciëler en zakelijker gaan werken. Bijvoorbeeld door gericht (koude) acquisitie te voeren en op te volgen. De resultaten zijn ernaar: 25% meer omzet! Ook ben ik nu in het weekend vrij, terwijl ik voorheen bijna altijd werkte.”

Verder verbeteren

“De komende jaren vind ik graag samen met Hartog Hoogveld manieren om mijn bedrijfsvoering nog verder te verbeteren. Voor het halen van doelen, het verder groeien van mijn bedrijf én ondernemersplezier. Timo kijkt met afstand naar mijn bedrijf: hij is niet emotioneel betrokken en kijkt scherp mee. Stimuleert me om doelen concreet te maken - en om ze steeds in het oog te houden. Dat is waardevol.”