Mood Conceptstore

Artikel geschreven door:
Ferdinand den Hartog
Ferdinand den Hartog

Wij kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk en goed we wel niet zijn, maar we laten je liever de mening van onze klanten horen. Nu het woord aan Rianne van Mood Conceptstore in Nijmegen.

Vertel eens over je onderneming: Mood Conceptstore.

Mood bestaat nu 4 jaar en is nog steeds groeiende. In de winkel verkopen we spullen van jonge ontwerpers en jonge labels. Het is een mix tussen allerlei productsoorten. Ik wil een plek bieden aan jong talent om zich te presenteren en hun producten te verkopen. Dat idee is ontstaan omdat ik zelf ook tassenontwerper ben - afgestudeerd aan de kunstacademie. Ik vond het destijds moeilijk om producten te verkopen en winkels te vinden die mijn producten wilden verkopen. Wat ik belangrijk vind, is dat de producten in mijn winkel tijdloos en minimalistisch zijn. Ik probeer op zoek te gaan naar producten die verder niet worden verkocht in de regio Nijmegen, waardoor ik een exclusief aanbod heb.

Waarom vind je het prettig om samen te werken met Tim en Ferdinand?

Ik vind het fijn dat ze een beetje van dezelfde leeftijd zijn. Tims vrouw heb ik in de winkel ontmoet als klant en zo raakte ik in contact met hem. Ik had wel een accountant, maar hij was al wat ouder en meer gewend om met grote bedrijven samen te werken. Dus ik voelde me niet helemaal prettig bij dat bureau. Toen raakte ik met Tim in gesprek en dat klikte meteen. Doordat we in dezelfde leeftijdscategorie zitten, begrijpen we elkaar goed en spreken we dezelfde taal. Dat vind ik heel prettig. Het is een jong, verfrissend bedrijf.

Zou je ze aanraden bij andere ondernemers?

Ik zou ze zeker aanraden. Eigenlijk heb ik dat al gedaan bij Sanne van Kattencafé Balthazar. Ik vind het een prettige manier van samenwerken. Als er iets is dan kan je ze altijd bellen waardoor ze gelijk kunnen helpen.

Vertel eens hoe Tim en Ferdinand zijn.

Het meeste contact heb ik met Tim. Het is een goede mix tussen zakelijk en sociaal en ik voel me erg op m’n gemak. Ze denken ook goed mee met het bedrijf. Een prettige manier van samenwerken!