Managing the future

Wil je een stap verder gaan? Op verschillende fronten de zaken slimmer, winstgevender en gestroomlijnder aanpakken? Kies voor intensieve begeleiding met Managing the future. Samen bouwen we een nieuwe toekomst voor je bedrijf.

Jij richt je blik helemaal op de toekomst: je wilt stapsgewijs werken aan een nieuwe toekomst voor je bedrijf en aan betere operationele en financiële prestaties. Je laat je daarbij graag inspireren door onze expertise en ervaring. Daarom maken we vaak de agenda’s vrij om genomen stappen te evalueren, nieuwe ideeën te bedenken en bij te sturen. Dat jouw boekhouding volledig realtime is, is niet meer dan logisch. Voor jou is er ‘Managing the Future’.

Dit mag je atijd van ons verwachten:

  • Wekelijks admin bijgewerkt
  • Jaarrekening
  • IB/VPB aangifte
  • Proactief handelen
  • 100% digitaal administratieproces
  • Pakket en begeleiding op maat
  • Privé life planning onderdeel van advies
  • Meerjaren doelen actief meesturen door HH
Hartog Hoogveld helpt mij om in te zien wat ik wil en daar bewust naar te handelen, zonder op mijn stoel te gaan zitten. Zo kom ik uit de waan van de dag en kijk ik naar waar ik over vijf jaar wil staan. Mooi is dat we het beste bij elkaar naar boven halen. We praten als ondernemers en van die wisselwerking geniet ik.
11.40 Klantreactie

Je boekhouding helemaal online. Vlot en soepel werken. Online, op een tablet of smartphone.

Overstapservice

Denk je erover om over te stappen naar een nieuwe boekhouder? Vraag je je af of dit je veel tijd gaat kosten? Niet bij Hartog Hoogveld. Wij investeren in onze nieuwe klanten en nemen je alle administratie van het overstappen kosteloos uit handen.

In een gratis kick-offgesprek analyseren wij je bedrijf en brengen je wensen in kaart. We laten je kennismaken met onze manier van werken en maken hier afspraken over.
Wij vragen alle informatie op bij je vorige adviseur en zorgen voor een vlekkeloze inrichting. Ontbreekt er iets? Dan trekken we aan de bel.
Wij starten je administratie op. De eerste twee maanden staan in het teken van intensief contact, om je goed op weg te helpen. We begeleiden je waar nodig.

Dit zijn onze andere pakketten

Managing today

Met het pakket Managing today beschik je altijd over actuele cijfers, waarmee je effectief kunt sturen op verandering. In je online dashboard zie je meteen hoe de zaken ervoor staan. Ons team kijkt met je mee en is jouw vraagbaak.

Managing tomorrow

Wil je doelen stellen, zakelijk en privé? Kies dan ons uitgebreidere pakket Managing tomorrow. Hiermee is je boekhouding doorlopend 100% up-to-date. We treffen elkaar dan regelmatig, bespreken jouw ambities en adviseren je gericht.