Administratie: online, op locatie of volledig uitbesteden

De ontwikkelingen op administratief gebied gaan razendsnel. Het boekhouden wordt steeds meer een technologische handeling. Denk aan de automatische bankkoppeling en het scannen en herkennen van facturen. Hartog Hoogveld ziet deze ontwikkeling als een kans. Zeker ook voor jou als ondernemer.

Afhankelijk van jouw wensen kun je ervoor kiezen om (deels) zelf de administratie te voeren in een online-omgeving, jouw totale administratie uit te besteden of wij ondersteunen je op locatie.

Online boekhouden

Je kunt als ondernemer veel geld besparen en daarnaast veel slagvaardiger handelen, omdat je administratie altijd bij is door de automatische bankkoppeling en de mogelijkheid van scannen en herkennen. Hierdoor kunnen wij je gerichter adviseren en begeleiden bij je bedrijfsvoering. Een win-winsituatie dus. Je kunt bij ons online boekhouden met Unit4, Exact Online, Reeleezee, Snelstart of een ander pakket naar keuze.

Uitbesteden administratie

Wil je toch liever je hele administratie uitbesteden? Geen probleem. Je kunt bij ons digitaal je boekhouding aanleveren op elke gewenst moment. Wij dragen op onze beurt zorg voor een actuele verwerking, waardoor je boekhouding wekelijks up-to-date is. Door het gebruik van onze Management Monitor bieden wij je actueel inzicht in je financiële huishouding. Zo weet jij altijd en overal wat de stand van zaken is en kun je daar naar handelen. Als er aanleiding voor is, bespreken we bepaalde zaken ook graag even met je door.

Administratieve ondersteuning op locatie

Kom je handen tekort op je financiële afdeling? Of heb je graag dat er op flexibele basis iemand bij je op locatie aanwezig is ter ondersteuning voor het boeken van de administratie? Ook die mogelijkheid is er. Het komt regelmatig voor dat wij ondersteuning bieden op locatie. Of het nu tijdelijk is of voor een langere periode, wij passen ons moeiteloos in bij jouw organisatie.

Meer weten? Wij helpen je graag.