Managing tomorrow

Wil je doelen stellen, zakelijk en privé? Kies dan ons uitgebreidere pakket Managing tomorrow. Hiermee is je boekhouding doorlopend 100% up-to-date. We treffen elkaar dan regelmatig, bespreken jouw ambities en adviseren je gericht.

Je wilt verandering in je onderneming, de zaken slimmer en tijdbesparender aanpakken. Zodat je ook privé profiteert. Daarbij hecht je aan het advies van je financiële vertrouwenspersonen: je laat je plannen graag toetsen, hoort graag eerlijke feedback en krijgt graag alternatieven aangereikt. Ook wil je scherp inzicht in je cijfers met een doorlopend 100% up-to-date boekhouding.
Voor jou is er ‘Managing Tomorrow’.

Dit mag je atijd van ons verwachten:

  • Wekelijks admin bijgewerkt
  • Jaarrekening
  • IB/VPB aangifte
  • Proactief handelen
  • 100% digitaal administratieproces
  • Ondernemersgesprekken om actief samen te werken aan je bedrijf
  • Instellen en aanpassen van belastingplanning (Instellen/aanpassen IB/VPB)
  • Sturen en prognosticeren van toekomstige resultaten
Hartog Hoogveld heeft me laten zien dat ik alleen nog maar in mijn onderneming werkte en niet meer aan mijn onderneming. Dat was voor mij een eyeopener. Ze begeleiden mij om weer focus te krijgen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat zorgt dat ik er zelf steeds weer zin in krijg. Ze kijken over mijn schouder mee.
15.50 Klantreactie

Je boekhouding helemaal online. Vlot en soepel werken. Online, op een tablet of smartphone.

Overstapservice

Denk je erover om over te stappen naar een nieuwe boekhouder? Vraag je je af of dit je veel tijd gaat kosten? Niet bij Hartog Hoogveld. Wij investeren in onze nieuwe klanten en nemen je alle administratie van het overstappen kosteloos uit handen.

In een gratis kick-offgesprek analyseren wij je bedrijf en brengen je wensen in kaart. We laten je kennismaken met onze manier van werken en maken hier afspraken over.
Wij vragen alle informatie op bij je vorige adviseur en zorgen voor een vlekkeloze inrichting. Ontbreekt er iets? Dan trekken we aan de bel.
Wij starten je administratie op. De eerste twee maanden staan in het teken van intensief contact, om je goed op weg te helpen. We begeleiden je waar nodig.

Dit zijn onze andere pakketten

Managing today

Met het pakket Managing today beschik je altijd over actuele cijfers, waarmee je effectief kunt sturen op verandering. In je online dashboard zie je meteen hoe de zaken ervoor staan. Ons team kijkt met je mee en is jouw vraagbaak.

Managing the future

Wil je een stap verder gaan? Op verschillende fronten de zaken slimmer, winstgevender en gestroomlijnder aanpakken? Kies voor intensieve begeleiding met Managing the future. Samen bouwen we een nieuwe toekomst voor je bedrijf.