Financiële detachering: direct inzetbaar en flexibel

Kom je handen tekort bij het verwerken van je financiële administratie, maar wil of kan je niet aan de verplichtingen van een dienstverband vastzitten? Wij bieden je graag op een flexibele en persoonlijke manier onze helpende hand door administratieve ondersteuning bij je op locatie. Je kan rekenen op een ervaren professional die je direct op een deskundige manier zal ontzorgen.

Flexibele administratieve ondersteuning

Steeds vaker merken wij de behoefte op aan tijdelijke administratieve ondersteuning. Denk aan situaties waarin je op zoek bent naar aanvulling op je eigen personeel om je te ondersteunen bij de financiële administratie. Of waarin je nog geen geschikt personeel hebt kunnen vinden voor je vacature, je te maken hebt met tijdelijke onderbezetting wegens ziekte en verlof of omdat je gewoonweg door drukte behoefte hebt aan tijdelijke administratieve ondersteuning.

Wij ontzorgen financiële administraties, ondernemers en zzp’ers

Hierin bieden wij je graag op een laagdrempelige manier onze helpende hand. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning op je financiële afdeling, het verwerken van de administratie, debiteuren- of crediteurenbeheer. Niet alleen van grote ondernemers met een eigen financiële afdeling, maar zeker ook van de wat kleinere ondernemers en zzp’ers.

Direct inzetbaar, deskundig en flexibel tegen uitzendtarieven

Om je ook in deze situaties te ontzorgen met onze dienstverlening, bieden wij onze flexibele administratieve ondersteuning bij je op locatie aan tegen concurrerende tarieven. Jij krijgt de beschikking over een kundige en professionele administratieve kracht. Of het nu tijdelijk of voor een langere periode is, wij passen ons moeiteloos in bij je organisatie.

Meer weten? Wij helpen je graag.

Zo stap je over naar Hartog Hoogveld

In een gratis kick-offgesprek analyseren wij je bedrijf en brengen je wensen in kaart. We laten je kennismaken met onze manier van werken en maken hier afspraken over.
Wij vragen alle informatie op bij je vorige adviseur en zorgen voor een vlekkeloze inrichting. Ontbreekt er iets? Dan trekken we aan de bel.
Wij starten je administratie op. De eerste twee maanden staan in het teken van intensief contact, om je goed op weg te helpen. We begeleiden je waar nodig.