Managing today

Met het pakket Managing today beschik je altijd over actuele cijfers, waarmee je effectief kunt sturen op verandering. In je online dashboard zie je meteen hoe de zaken ervoor staan. Ons team kijkt met je mee en is jouw vraagbaak.

Je wilt je administratie slim en tijdbesparend inrichten. Volledig online, zodat je met je smartphone de meeste zaken kunt regelen. Je wilt een maandbedrag waarbij alles is inbegrepen. Ook wil je gewoon kunnen bellen met je vraag en snel een compleet antwoord krijgen. Een duidelijke toelichting op je jaarcijfers en een verhelderend gesprek waarin wij je wijzen op nieuwe mogelijkheden die voor jou interessant zijn. Voor jou is er ‘Managing Today’.

Dit mag je atijd van ons verwachten:

  • Wekelijks admin bijgewerkt
  • Jaarrekening
  • IB/VPB aangifte
  • Proactief handelen
  • 100% digitaal administratieproces
  • Ondernemersgesprek om bedrijf te laten groeien
  • Samen monitoren van cijfers en doelen
Het boekhoudsysteem van Hartog Hoogveld werkt supereenvoudig en ik heb altijd inzicht in m’n cijfers. Een verademing! Bovendien zijn de mensen van Hartog Hoogveld professioneel en ook nog eens aardig. Ik krijg altijd een duidelijk antwoord op mijn vragen. En dat alles voor een zeer redelijk bedrag per maand.
Klantreactie

Je boekhouding helemaal online. Vlot en soepel werken. Online, op een tablet of smartphone.

Overstapservice

Denk je erover om over te stappen naar een nieuwe boekhouder? Vraag je je af of dit je veel tijd gaat kosten? Niet bij Hartog Hoogveld. Wij investeren in onze nieuwe klanten en nemen je alle administratie van het overstappen kosteloos uit handen.

In een gratis kick-offgesprek analyseren wij je bedrijf en brengen je wensen in kaart. We laten je kennismaken met onze manier van werken en maken hier afspraken over.
Wij vragen alle informatie op bij je vorige adviseur en zorgen voor een vlekkeloze inrichting. Ontbreekt er iets? Dan trekken we aan de bel.
Wij starten je administratie op. De eerste twee maanden staan in het teken van intensief contact, om je goed op weg te helpen. We begeleiden je waar nodig.

Dit zijn onze andere pakketten

Managing tomorrow

Wil je doelen stellen, zakelijk en privé? Kies dan ons uitgebreidere pakket Managing tomorrow. Hiermee is je boekhouding doorlopend 100% up-to-date. We treffen elkaar dan regelmatig, bespreken jouw ambities en adviseren je gericht.

Fast forward

In ons maatwerk Fast forward traject helpen we jou. Om in 6 maanden heel hard te groeien. We maken échte impact door onze meest gemotiveerde ondernemers te transformeren!