Wij zijn ondernemers. Net als jij.

Als ondernemer ben je altijd en overal up-to-date. Je focust op het nu en op de toekomst. Om sneller te schakelen en financiële en strategische beslissingen te nemen. Je werkt graag vlot en soepel. Online, op een tablet of smartphone. Je denkt mee met je klant vanuit persoonlijke betrokkenheid. Alles met de focus op succesvol ondernemen. Waarom wij dat weten? We werken precies hetzelfde. Wij zijn ondernemers, net als jij. En dat is wat telt.

Hartog Hoogveld staat voor:

  1. Focus op succesvol ondernemen.
  2. (Persoonlijke) groei en ambities realiseren.
  3. Proactief advies dat je verder helpt.
  4. Betrokken en ondernemende adviseurs.
  5. Je boekhouding helemaal online.
  6. Actuele financiële inzichten.

Haal het maximale eruit

Je boekhouding helemaal online. Advies dat je verder helpt. Slim afrekenen met de fiscus. Hartog Hoogveld helpt je om het maximale uit je onderneming te halen. Samen geven we je ambities vorm. Benieuwd? Een afspraak is zo gemaakt.

Ontmoet ons team

Ondernemerschap télt voor onze mensen. Wij stimuleren (persoonlijke) groei en  koppelen dit aan jouw toekomstdoelen. We nemen onze eigen ondernemerservaringen mee in de samenwerking. Met als resultaat: samen succesvol ondernemen. 

Ferdinand den Hartog
Financieel adviseur

Na zijn opleiding werkte Ferdinand den Hartog als accountant, administrator en auditor bij verschillende bedrijven. Met Tim Hoogveld richtte hij Hartog Hoogveld op. “Samen maakten we de ontwikkeling door van boekhouders naar adviseurs en ondernemers. Ook mijn klanten stimuleer ik altijd om hun doelen na te jagen.”

Gerben Honsbeek
Relatiebeheerder

Gerben is sinds 2020 relatiebeheerder bij Hartog Hoogveld. Hiervoor werkte hij ruim twaalf jaar bij een ander kantoor als administrateur. Gerben heeft wel vier mbo- en hbo-diploma’s in boekhoudkundige en fiscale richting. Gerben: “Maar ik heb mijn kennis toch vooral opgedaan in de praktijk. Ik raak nooit uitgeleerd.”

Joyce Rutten
Salarisadministrateur

Na verschillende opleidingen startte Joyce als salarisadministrateur bij een administratiekantoor. Sinds 2020 werkt ze bij Hartog Hoogveld op de afdeling Salarisadministratie. “Ik bied ondersteuning en advies aan ondernemers op het gebied van personeel en alles wat daarbij komt kijken.”

Rik Hoogveld
Relatiebeheerder

Rik Hoogveld is sinds 2018 werkzaam bij Hartog Hoogveld als relatiebeheerder. Na zijn studie marketing & communicatie werkte hij 2,5 jaar op een crediteurenadministratie. Rik: “Ik kwam erachter dat ik graag een financiële kant op wil. Nu werk ik bij Hartog Hoogveld én studeer ik Finance & Control.”

Tim Hoogveld
Financieel adviseur

Tim Hoogveld is één van de oprichters van Hartog Hoogveld. Aanvankelijk was hij er werkzaam als boekhouder. Naarmate het bedrijf zich ontwikkelde, groeide Tim in zijn rol van adviseur, kantoorleider en ondernemer. Tim: “Ik voel me in de eerste plaats ondernemer en daarna pas adviseur.”

Manuela Hendriks
Manager accountancy

Manuela werkt sinds april 2021 bij Hartog Hoogveld als manager accountancy. Hiervoor werkte ze zo’n 25 jaar als senior assistent accountant en relatiebeheerder bij twee accountantskantoren. Daarnaast is ze zelf ook ondernemer. “Daardoor kan ik ‘in de huid kruipen’ van de ondernemer. Daar ligt mijn passie en dat draag ik ook uit.”

Roy Franken
Relatiebeheerder

Roy doorliep een MBA-opleiding en is vervolgens sinds 1998 werkzaam in de accountancy, waarvan 16 jaar bij een middelgroot kantoor. “Nu werk ik sinds 1 mei 2021 bij Hartog Hoogveld als relatiebeheerder. Wat mij kenmerkt als professional: ik verplaats me vlot op elk niveau in het vraagstuk van mijn klant.”

Jacqueline André de la Porte – Lemmen
Relatiebeheerder

Jacqueline werkt sinds mei 2021 als relatiebeheerder bij Hartog Hoogveld. Hiervoor deed ze ruim dertig jaar ervaring op als senior assistent-accountant en relatiebeheerder. “Ik sta klaar voor klanten om het gesprek aan te gaan over hun bedrijf. Deze contacten geven mij veel voldoening.”

Wilbert van den Brink
Relatiebeheerder

Na een eerdere samenwerking als zelfstandige is Wilbert nu sinds mei 2021 als relatiebeheerder in dienst bij Hartog Hoogveld. “Ik help onze ondernemers om te groeien en focus te brengen op wat voor hun belangrijk is. Met aandacht en de juiste vragen help ik je graag om je doelen concreet te maken.”