Wij zijn ondernemers. Net als jij.

Als ondernemer ben je altijd en overal up-to-date. Je focust op het nu en op de toekomst. Om sneller te schakelen en financiële en strategische beslissingen te nemen. Je werkt graag vlot en soepel. Online, op een tablet of smartphone. Je denkt mee met je klant vanuit persoonlijke betrokkenheid. Alles met de focus op succesvol ondernemen. Waarom wij dat weten? We werken precies hetzelfde. Wij zijn ondernemers, net als jij. En dat is wat telt.

Hartog Hoogveld staat voor:

  1. Focus op succesvol ondernemen.
  2. (Persoonlijke) groei en ambities realiseren.
  3. Proactief advies dat je verder helpt.
  4. Betrokken en ondernemende adviseurs.
  5. Je boekhouding helemaal online.
  6. Actuele financiële inzichten.

Haal het maximale eruit

Je boekhouding helemaal online. Advies dat je verder helpt. Slim afrekenen met de fiscus. Hartog Hoogveld helpt je om het maximale uit je onderneming te halen. Samen geven we je ambities vorm. Benieuwd? Een afspraak is zo gemaakt.

Ontmoet ons team

Ondernemerschap télt voor onze mensen. Wij stimuleren (persoonlijke) groei en  koppelen dit aan jouw toekomstdoelen. We nemen onze eigen ondernemerservaringen mee in de samenwerking. Met als resultaat: samen succesvol ondernemen. 

Dennis Evers
Administratief medewerker

Dennis werkt sinds januari 2022 bij Hartog Hoogveld als administratief medewerker. Na een studie bedrijfskunde en filosofie werkte hij als business analist in een logistiek bedrijf. Hiernaast heeft hij jaren werkervaring als hovenier. Zijn brede ervaring zet hij nu in om ondernemers te ondersteunen bij de verwerking van hun administratie. Dennis: “Aan de administratieve kant komt er veel bij ondernemen kijken.”

Dennis van der Kamp
Manager accountancy

Dennis is sinds januari 2022 Manager Accountancy bij Hartog Hoogveld. In deze functie geeft hij de juiste aandacht aan klanten en collega’s én aan de processen binnen ons kantoor. “Ik wil de kwaliteit waarborgen die Hartog Hoogveld te bieden heeft - en waar mogelijk de prestaties van ons kantoor optimaliseren.”

Ferdinand den Hartog
Financieel adviseur

Na zijn opleiding werkte Ferdinand den Hartog als accountant, administrator en auditor bij verschillende bedrijven. Met Tim Hoogveld richtte hij Hartog Hoogveld op. “Samen maakten we de ontwikkeling door van boekhouders naar adviseurs en ondernemers. Ook mijn klanten stimuleer ik altijd om hun doelen na te jagen.”

Iris van Heteren
Junior Assistent Accountant

Iris is sinds september 2022 werkzaam bij Hartog Hoogveld als Junior Assistent Accountant. Daarnaast volgt ze de duale opleiding Accountancy. “Bedrijfsadministratie zit in de familie, dus ik kreeg het vanuit huis al mee. Ik help organisaties graag bij hun groei en ik sta klaar om structuur in hun dagelijkse werkzaamheden te brengen.”

Manuela Hendriks-Berns
Relatiebeheerder

Manuela werkt sinds april 2021 bij Hartog Hoogveld als relatiebeheerder. Hiervoor werkte ze zo’n 25 jaar als senior assistent accountant en relatiebeheerder bij twee accountantskantoren. Daarnaast is ze zelf ook ondernemer. “Daardoor kan ik ‘in de huid kruipen’ van de ondernemer. Daar ligt mijn passie en dat draag ik ook uit.”

Rik Hoogveld
Relatiebeheerder

Rik Hoogveld is sinds 2018 werkzaam bij Hartog Hoogveld als relatiebeheerder. Na zijn studie marketing & communicatie werkte hij 2,5 jaar op een crediteurenadministratie. Rik: “Ik kwam erachter dat ik graag een financiële kant op wil. Nu werk ik bij Hartog Hoogveld én studeer ik Finance & Control.”

Tim Hoogveld
Financieel adviseur

Tim Hoogveld is één van de oprichters van Hartog Hoogveld. Aanvankelijk was hij er werkzaam als boekhouder. Naarmate het bedrijf zich ontwikkelde, groeide Tim in zijn rol van adviseur, kantoorleider en ondernemer. Tim: “Ik voel me in de eerste plaats ondernemer en daarna pas adviseur.”

Wilbert van den Brink
Relatiebeheerder

Na een eerdere samenwerking als zelfstandige is Wilbert nu sinds mei 2021 als relatiebeheerder in dienst bij Hartog Hoogveld. “Ik help onze ondernemers om te groeien en focus te brengen op wat voor hun belangrijk is. Met aandacht en de juiste vragen help ik je graag om je doelen concreet te maken.”

Bart Duivenvoorden
Administratief medewerker

Sinds juli 2022 werkt Bart bij Hartog Hoogveld als administratief medewerker. In zijn functie zoekt Bart graag verdieping in zijn interessegebieden. “Ik hoor graag wat ondernemers en bedrijven aanbieden waarmee ze waarde kunnen creëren voor klanten. Daarnaast leer ik via onze klanten veel over ondernemerschap. Dit spreekt mij erg aan in mijn vakgebied.”