Team Heartbeats

Artikel geschreven door:
Rik Hoogveld
Rik Hoogveld

Lees in dit ondernemersverhaal hoe Team Heartbeats de samenwerking met Hartog Hoogveld ervaart!
"Jullie maken dit vak weer levendig en sexy."

Eind 2020 is Team Heartbeats opgericht. Samen werken Daniëlle, Marlene, Niek en hun team aan het realiseren van een gezamenlijke missie. “Wij zijn op missie de zorg in Nederland veerkrachtiger te maken.” Ze doen dit door medewerkers te trainen en te coachen. Doordat Niek al klant was bij Hartog Hoogveld vloeide hier een nieuwe samenwerking uit voort.

Levendig en Sexy

“Jullie maken dit vak weer levendig en sexy. Niet stoffig of saai. Daarmee zijn jullie anders dan anderen. Door de energie en de verbinding die goed zijn werken we heel fijn samen. Wij vertrouwen daarmee volledig op jullie advies.”

Samenwerking

“Die gaat goed! Samen denken we over welke stappen te maken. Zoals het opzetten van een BV en alles wat hierbij komt kijken. We doen vrijwel alles digitaal. Afspraken worden nagekomen en ze denken goed mee!”

De toekomst

“Samen bouwen we aan een financieel succesvol en stabiel bedrijf met voldoende liquiditeit. Altijd scherp op waar we misschien nog kunnen optimaliseren en ook benoemen wat er al goed gaat. We spreken elkaar 4 keer per jaar om de grote lijnen door te nemen en dat maakt het weer concreet.”

“Blijf anders dan de rest. In goede energie en verbinding. Want de meeste mensen worden chagrijnig van het stuk jullie ontzorgen en jullie maken het weer leuk!”