The Vision Company

Artikel geschreven door:
Tim Hoogveld
Tim Hoogveld
Onderwerpen

Lees hier hoe Joyce de samenwerking met Hartog Hoogveld ervaart en hoe wij haar ontzorgen en uitdagen. "Een professioneel kantoor, modern en ondernemend."

“In 2017 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Een grote droom die uitkwam, want ik vond het ondernemerschap altijd iets magisch hebben. Diverse ideeën waren uitgewerkt tot businessplannen maar nu wist ik eindelijk wat ik ging doen: als spreker keynotes geven op events over verandering en hoe je een wendbare mindset ontwikkelt.

Ik verlies namelijk langzaam mijn zicht en gehoor. Ik leef hierdoor in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles zie ik de wereld positief, want ik geloof dat ik niet hoef te kunnen zien om een visie te hebben en niet te kunnen horen om gehoord te worden.”

De start van samenwerken

Na de enthousiaste aanbeveling van bevriende collega-spreker Niek van den Adel kon ik natuurlijk niet anders dan contact opnemen met Hartog Hoogveld. Direct werden de verhalen van Niek bevestigd. Want je financiële bedrijfsvoering uit handen geven is iets vertrouwelijks en een goed gevoel hebben bij de partner waarmee je hierin samenwerkt is essentieel.

We werken nu al zo’n 1,5 jaar samen en zo zie ik dat ook; samenwerken. Als ik ergens tegenaan loop of ik heb een vraag voel ik geen drempel om de telefoon te pakken of een mail te sturen. Omdat we een all-in pakket en prijs hebben wordt niet iedere minuut apart extra gefactureerd. Ook dat geeft vertrouwen. En als ik een groter vraagstuk heb waar meer tijdsinvestering bij komt kijken wordt vooraf de gevraagde investering helder gecommuniceerd zodat ik nooit achteraf wordt verrast met extra facturen. 

Modern en ondernemend

Ik ervaar Hartog Hoogveld als een professioneel kantoor, modern en ondernemend. De gesprekken zijn altijd vanuit een positieve insteek, zoekend naar hoe ik nog beter kan ondernemen met voor mij financieel het beste resultaat. Ik ervaar de gesprekken vooral als ‘ondernemers onder elkaar’ en dat geeft mij energie.

 Uitdagen

“Ieder jaar hebben we ook een ‘ondernemersgesprek’ waarin we mijn doelen voor het komende jaar bespreken. Ik wordt uitgedaagd mijn ambities hoger te stellen en ik krijg gedurende het jaar tussendoor berichtjes om te polsen hoe ver ik ben in het behalen van mijn omzetdoelen. Ook als ik complexe vraagstukken heb ervaar ik dat het team dit zorgvuldig uitzoekt en advies geeft.”